FAIL (the browser should render some flash content, not this). 

 

 
Numărul maxim de vizitatori admişi la un pacient este maximum 3 persoane. 

Se interzice vizitarea pacienţilor de către persoanele care prezintă simptome ale unei boli infecto-contagioase (viroză respiratorie, boală diareică acută, boală eruptivă, etc.). 

La intrarea în secţie vizitatorii vor avea echipament de protecţie (halat sau pelerină) este interzis vizitatorilor sa determine pacienţii să iasă din incinta în ţinuta de spital.
 
Nu este permis vizitatorilor să se aşeze pe patul pacientului, să atingă mesele de tratament, cărucioarele de pansamente, echipamente sau aparatura medicala ; 

Se vor respecta indicaţiile medicului curant cu privire la alimentele permise, în funcţie de specificul afecţiunii şi al procedurilor de tratament aplicate. 

Nu se vor aduce în spital alimente perisabile . 

Este interzis accesul vizitatorilor în spital în zonele cu risc: ATI, bloc  operator,sterilizare centralizată, laboratoare, depozite de deseuri medicale periculoase, statie de oxigen, precum si în orice altă zonă stabilită de managerul spitalului. 

Dacă managerul spitalului stabileste o perioadă de carantină, conform dispozitiilor autoritătilor de sănătate publică, în această perioadă se limitează sau se interzice, după caz, accesul vizitatorilor în spital